Vince nap a balatonlellei Kishegyen
Január 22.-e, Vince napja különösen jeles nap a borászok életében, ugyanis ezen a napon jósolják meg az adott évben várható termést. A hagyományt a lellei Kishegyen is tartják, most szombaton vesszőt és mangalicát is vágnak.
Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében – ONYX ...
Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében – ONYX Étterem Különleges látnivalók Gyönyörű, és exkluzív asztali kiegészítők Magyarországról
bor-kor.hu - Bormúzeum ajánló
A konyha párbeszéde a vendéggel, és ebben séfünk a folyamatosan érkező pozitív visszajelzések alapján különlegesen tehetségesnek bizonyult. Az alapanyagok java részét hazai termelőktől szerezzük be, és modern konyhai technológiák alkalmazásával dolgo
Hagyományos szilveszteri ételek, receptek, mit együnk ...
Természetesen a magyar hagyományok is bővelkednek a szerencse és gazdagság varázslásának biztos fogásaival. Az év első napján első étekként lencselevest kell enni, mert akkor az újesztendő minden napján hasas lesz a pénztárcánk, sosem ürül majd ki. .
Szótár | Magyar Német Mobil Szótár
Német magyar szótár! Több mint 300 000 szópár, szakkifejezés. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok.
pogacsa_1-k
A Kevi Juhászfesztivál (Magyar Kincsek programajánló) Különleges látnivalók A juhászmesterséghez számos magyar hagyomány kapcsolódik, és van hazánkban egy olyan fesztivál ahol...
Patrióta Kisvendéglő -
Békés megyéből egyedüliként felkerültünk a Dining Guide országos TOP 100-as éttermi ranglistájára. Mottónk:"Regionális és szezonális magyar konyha hagyomány és modernitás jegyében.
A legjobbéttermek - Magyaros konyha
A magyar konyha változatosságát mi sem jellemzi jobban, mint hogy remekül megállja a helyét egy kifőzdében éppúgy, mint egy Michelin-csillagos étteremben. Mindegy, hogy egyszerűbb ízvilágra vágyik, vagy valami különlegességet kóstolna, a DiningCity-n
Arany Tarsoly - A hagyományőrzők lapja
A magyar történelem ékes példája annak, hogy minden megszállást és elnyomást a kultúra és a hagyomány őrzésével, életben tartásával éltek túl őseink. Nemzetünk kincsei pedig kimerítetlenek. Hagyományaink nemzeti vagyonunk is egyben. E vagyon elherdál
Magyar Konyha Online
A tehéntúró az egyik leggyakoribb alapanyagunk. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Konyha tesztjén a minőségi tejtermékeket előállító kisebb és nagyobb üzemek, piacokon jelen lévő termelők túrói kerültek a zsűri asztalára.